6084
Nový produkt
Nôž na mäso od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional, určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa sa stane minulosťou.
Nôž na mäso od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional, určenej predovšetkým pre profesionálnych kuchárov, ktorých kvalitu ocenia aj milovníci varenia sú vďaka svojej inovatívnej technológii vždy odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa sa stane minulosťou.
Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení(zahrievaní čepele), následne ochladení pod nulou(chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní(zvýšenie pružnosti ocele) zaručuje naozaj dlhú životnosť. Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľovej podložky, čo zaisťuje pohodlné a bezpečné použitie.
Certifikované Národnou sanitárnou nadáciou NSF. Antimikrobiálna ochrana zabraňuje a obmedzuje tvoreniu baktérií a plesní. Nože sa ľahko skladujú a čistia. Sú vhodné do umývačky riadu.