Swarovski Z8i 2,3-18x56 P SR

930

Nový produkt

Swarovski Z8i 2,3-18x56 P SR. Vysoká svetelnosť pri nedostatku svetla. Vynikajúca optika s ostrým obrazom aj v zhoršených svetelných podmienkach a za súmraku.

Viac detailov

3 483,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Porovnať

 
Detaily
  • Vysoká svetelnosť pri nedostatku svetla. Vynikajúca optika s ostrým obrazom aj v zhoršených svetelných podmienkach a za súmraku.
  • Maximálne zväčšenie. Veľké zväčšenie Z8i 2,3-18x56 P vás priblíži na dosah k cieľu. Presné vykreslenie podrobností umožňuje presný zásah aj na veľké vzdialenosti.

 

VLASTNOSTI Z8i:
  • Skutočný 8x zoom. Vynikajúce zorné pole, viac detailov. S 8x zoomom budete výborne vybavení na každú loveckú skúsenosť. Toto majstrovské optické dielo na veľké vzdialenosti je výsledkom dlhoročného vývoja. Podarilo sa to len vďaka tomu, že 8x zoom moho byť implementovaný do štíhleho stredového tubusu, ktorý možno vďaka dizajnu a hmotnosti pripojiť na akúkoľvek loveckú strelnú zbraň.
  • Ostrosť bez kompromisov. Aj v tomto smere prináša spoločnosť SWAROVSKI OPTIK optickým systémom Z8i ďalšiu úroveň kvality. Pre rýchle nájdenie cieľa, a to najmä pri rýchlom zaujatí streleckej pozície, po novom definuje pohodlné pozorovanie. Z8i ponúka aj nekompromisnú ostrosť obrazu od najmenšieho až po najväčšie zväčšenie.
  • Dizajn stelesnňujúci dokonalý výkon. Z8i je dôkazom toho, že aj výkonný puškový ďalekohľad môže nastavovať nové štandardy v oblasti dizajnu a ergonómie. Jeho elegantný 30-mm stredový tubus a osvetľovacia jednotka nie sú len atraktívne na pohľad, ale umožňujú aj rýchlejšiu manipuláciu.
  • Istota zásahu pri pozorovaní. Puškové ďalekohľady sú zvyčajne nastavené tak, aby nedochádzalo k paralaxe až do vzdialenosti 100 m. To znamená, že cieľ pozorovaný puškovým ďalekohľadom na túto vzdialenosť sa nachádza v rovnakom mieste ako zámerná osnova. Vežička paralaxy Z8i umožňuje nastaviť obraz bez paralaxy, čo možno rýchlo nastaviť aj zo streleckej pozície. Západka na 100 m  umožňuje nastaviť vežičku paralaxy jednoducho a spoľahlivo aj za súmraku.
  • Pripravený vo dne aj v noci. Štíhle osvetlenie zámernej osnovy je dokonale integrované do celkového dizajnu. Nastavovacie tlačidlá možno pre maximálny komfort pri používaní ovládať zhora. Puškový ďalekohľad ponúka denný a nočný režim, funkciu pamäti, ktorá pri zapnutí automaticky obnoví poslednú úroveň zvoleného jasu. K dispozícii je 64 úrovní jasu. SWAROLIGHT, automatické zapnutie/vypnutie časovača so snímačom náklonu, rozpozná, či je Z8i v streleckej pozícii alebo nie. Tým sa šetrí batéria a predlžuje sa jej životnosť.
  • Flexibilná balistická vežička (BTF). Flexibilnú balistickú vežičku možno konfigurovať samostatne a umožňuje vám trafiť na požadovanú vzdialenosť vždy do čierneho. V prípade, že sa používa ako vrchná vežička, umožňuje nastaviť korekciu poklesu strely. Pri použití ako bočnej vežičky je najvhodnejšia na nastavenie stranovej korekcie alebo odhadu predsadenia. Je flexibilná, možno ju nasadiť bez použitia náradia a kombinovať so všetkými dostupnými zámernými osnovami. Zamykací mechanizmus bráni neúmyselnému otočeniu. Bližšie informácie o BTF nájdete TU.
 

TECHNICKÉ ÚDAJE:

 

 Model Swarovski Z8i 2,3-18x56 P SR
 Zväčšenie (x)  2,3 - 18
Efektívny priemer šošoviek objektívu (mm)  18,4 - 56
Priemer výstupnej pupily (mm)  8,1 - 3,1
Vzdialenosť výstupnej pupily (mm) (vzdialenosť očí)  95
Zorné pole (m/100 m)  18,6 - 2,3
Zorné pole (stupne)  10,6 - 1,3
Zorné pole oka (stupne)  24
Dioptrická korekcia (dpt)  -3 až +2
Priepustnosť svetla (%)  93
Stmievací faktor (ISO 14132-1)  6,1 - 31,8
Korekcia bodu dopadu kliknutím (mm/100m)  10
Maximálny rozsah nastavenia výškovej/stranovej korekcie (m/100m)  1,8/1,0
Korekcia paralaxy (m)  50 - ∞
Závit filtra objektívu  M 58x0,75
Dĺžka (mm)  364
Hmotnosť (g)  740
Priemer stredového tubusu (mm)  30
Zámerné osnovy  4A-I, 4A-300-I, BRX-I, 4W-I
Osvetľovacia jednotka - úrovne jasu  Noc: 0 - 32 / Deň: 33 - 64
Osvetľovacia jednotka - doba prevádzky (h) Nočný rozsah pri strednom jase: 1.400; rozsah denného  svetla pri strednom jase: 180
Prevádzková teplota: -20 °C/+55°C • Teplota skladovania: -30°C/+70°C • Tesnosť pri ponorení: Hĺbka vody 4 m (plnený inertným plynom)

 L= ľahká zliatina • SR = ľahká zliatina s koľajničkou SWAROVSKI OPTIK • P = vežička paralaxy

Napíšte Váš názor

Swarovski Z8i 2,3-18x56 P SR

Swarovski Z8i 2,3-18x56 P SR. Vysoká svetelnosť pri nedostatku svetla. Vynikajúca optika s ostrým obrazom aj v zhoršených svetelných podmienkach a za súmraku.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Príslušenstvo

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6)

QR kód

Naposledy navštívené

Menu

Porovnať 0