CZ SHADOW 2 URBAN GREY

3490

Nový produkt

CZ 75 SHADOW 2, kal. 9x19. CZ Shadow 2 predstavuje ďalšiu generáciu dnes už legendárneho modelu CZ 75 SP-01 Shadow.

Viac detailov

1 430,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Porovnať

 
Detaily

CZ Shadow 2 predstavuje ďalšiu generáciu dnes už legendárneho modelu CZ 75 SP-01 Shadow. Zbraň bola vyvíjaná v spolupráci s elitnými IPSC strelcami tímu Českej zbrojovky tak, aby výrazne prispela k rýchlosti a presnosti streľby v priebehu pretekov. S využitím najmodernejšieho výrobného zariadenia sa tak zrodila pištoľ, ktorá ďalej posúva hranice športovej streľby IPSC.

 

Rýchlosť

Modernizácia všetkých hlavných častí zbrane: záveru a rámu, spolu s predĺžením hlavne umožňuje rýchlejšie a dynamickejšie opakovať jednotlivé výstrely. Tvar rámu pomáha k pohodlnejšiemu, vyššiemu úchopu smerom k osi hlavne a nový checkering zaisťuje absolútne spoľahlivý kontakt so zbraňou za všetkých okolností. Nárast váhy na prednej časti rámu a záveru vedie ku kompenzácii a miernemu priebehu spätného rázu. Inovovaný spúšťový mechanizmus má hladší chod, nižší odpor a skrátený reset spúšte. Zádržka zásobníka je lepšie dostupná a nastaviteľná v troch polohách, prebíjanie je tak istejšie a rýchlejšie aj pri pohybe strelca.

 

Presnosť

Predĺžená hlaveň na 125 mm, dlhšia zámerná a nové výškovo nastaviteľné mieridlá zvyšujú presnosť zbrane ako celku. Vysoko precízna a plne automatizovaná technológia výroby ostatných základných komponentov na robotických obrábacích centrách bez podielu ručnej práce prispieva ku kvalite spracovania. Povrchová úprava Arcor inšpirovaná služobnými modelmi zaručuje vysokú odolnosť proti korózií, poveternostným vplyvom a mechanickému poškodeniu.

 

Customizácia

Každý strelec je jedinečný. K dispozícii je preto široká škála športového aj custom príslušenstva. V priebehu testovania bolo vystrieľaných stovky tisíc rán v reálnych podmienkach závodu. Za rovnakých podmienok bolo na jednotlivých IPSC situáciách strelcami CZ Shooting Teamu dosiahnuté zrýchlenie v rádoch sekúnd v porovnaní s prvým modelom Shadow. Na začiatku tak stáli podnety a nápady najlepších IPSC strelcov planéty. Na konci viac ako dvojročného procesu výskumu a vývoja je nová, jedinečná zbraň a právoplatný nástupca pôvodného modelu. CZ Shadow 2 je pripravená pretekať.

Štandardné balenie Shadow 2 obsahuje:

  • Zbraň osadená muškou so svetlovodným vláknom o priemere 1mm, výškovo nastaviteľné mieridlá, obojstranná poistka s plochými hmatníkmi, duralovými črienkami.
  • Tri zásobníky.
  • Sada bufferov.
  • Imbus kľúč.
  • Kefka a vyterák hlavne.
  • Návod.
  • Záručný list.

 

Parametre:

Kaliber (stúpanie drážok)

9mm LUGER (9,8")

Kapacita zásobníka

18 (19)

Črienky hliníkové
Mieridlá nastaviteľné
Rám oceľový
Funkcia spúšťového mechanizmu SA/DA
Bezpečnostné prvky

manuálna poistka

bezpečnostný ozub

Vypúšťanie kohúta nie
Celková dĺžka 217 mm
Dĺžka hlavne 119 mm
Výška zbrane 157 mm
Šírka zbrane 34 mm
Hmotnosť 1330 g

Napíšte Váš názor

CZ SHADOW 2 URBAN GREY

CZ 75 SHADOW 2, kal. 9x19. CZ Shadow 2 predstavuje ďalšiu generáciu dnes už legendárneho modelu CZ 75 SP-01 Shadow.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Príslušenstvo

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (11)

QR kód

Naposledy navštívené

Menu

Porovnať 0