Novinka

Sabatti Rover Hunter Classic PRO, kal. .308 Win.

Nový produkt

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii , vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover.

Viac detailov

1 490,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Značka: Sabatti

Porovnať

 
Detaily

Sabatti Rover Hunter

  • Precízna talianska kvalita
  • 300 ročná tradícia vo výrobe zbraní
  • Presná, robustná a spoľahlivá
  • Odolná hlaveň kovaná za studena
  • Nadčasový dizajn s nastaviteľnou lícnicou
  • Odnímateľný zásobník 3 + 1
  • 16 mm hlaveň so závitom
  • Integrovaná montáž picantiny
  • Odolná polymérová pažba s ergonómiou
  • Veľmi dobrý pomer cena a výkonu

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii, vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover. Nový model Sabatti Rover má vylepšený dizajn, vyrobený z pevného bloku z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny 7075, ktorá je presne opracovaná. Na to, aby sa minimalizovali výrobné tolerancie je následne zliatina tvrdo eloxovaná. Tým je zabezpečená maximálna odolnosť voči oderu a korózii, vysoká tvrdosť a taktiež tepelná odolnosť. Zbraň je dodávaná s integrovanou lištou Picatinny umožňujúcou montáž puškohľadov alebo iných zameriavacích zariadení. Hlaveň Sabatti Rover je CNC opracovaná z oceľových zväzkov. Kvalita novej série Sabatti Rover z nej robí jednu z najlepších zbraní dostupných v súčasnosti na trhu. Hlaveň kovaná za studena využíva tradičnú technológiu najvyššej kvality z výrobných procesov, ktoré sú známe vďaka svojej presnosti.

Hlaveň Sabatti Rover Hunter má priemer 16 mm (5/8”) má matnú čiernu povrchovú úpravu a oceľovú maticu na ochranu závitu. Toto umožňuje užívateľovi namontovať rôzne druhy voliteľných úsťových bŕzd alebo tlmičov. Guľovnica Sabatti Rover Hunter je dodávaná s polymérovou pažbou, ktorá kombinuje klasický štýl a ľahkosť s vylepšenou ergonómiou a končí mäkkou podložkou, ktorá pomáha skrotiť spätný ráz ťažších kalibrov. Pažba je dodávaná s odnímateľnou lícnicou a podložkou na nastavenie dĺžky. V predlaktí je zapustená viacúčelová oceľová platňa, ktorá umožňuje montáž koľajníc, dvojnožiek a ďalšieho príslušenstva.

"Guľovnica Rover Hunter Classic ponúka presnosť, robustnosť a spoľahlivosť tradície Sabatti a viac ako 300 rokov talianskych skúseností."

Technické parametre:

 

Model Sabatti Rover Hunter Classic PRO
Kalibre .308 Win.
Puzdro záveru hliníková zliatina 7075
Pažba drevená
Dĺžka hlavne 56 cm
Priemer hlavne 16 mm
Celková dĺžka 102 cm
Hmotnosť 3,1 kg
Kapacita zásobníka 3 + 1
Odpor spúšte 1,2 kg
Poistka manuálna, 2 polohy

 

 

 

Napíšte Váš názor

Sabatti Rover Hunter Classic PRO, kal. .308 Win.

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii , vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (2)

QR kód

Menu

Porovnať 0