Tlmič hluku výstrelu M. Krutý .22 LR / .22 WMR 1/2x28 UNEF

Nový produkt

Tlmič hluku výstrelu M. Krutý .22 LR / .22 WMR 1/2x28 UNEF.

Viac detailov

170,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade.

- +

Značka: M. Krutý

Porovnať

 
Detaily

Tlmiče hluku Max .22 LR / .22 WMR sú vyrábané z hlinníkovej zliatiny ošetrené tvrdým eloxom. Závit na montáž tlmiča na hlaveň je z nerezovej ocele AISI305.

  • Dĺžka: 190mm
  • Hmotnosť: 195g
  • Priemer: 30mm

Tlmič hluku je konštrukčne viackomorový prepážkovo výrivý . Skladá sa z púzdra, vstupného čela opatreného závitom, prepážok a úsťovej matice. Vstupné čelo je voliteľné podľa typu závitu na ústí zbrane. Na výrobu bola použitá hlinníková zliatina, ktorá je povrchovo chránená tvrdým eloxom. Závitová vložka na vstupnom čele je z nerezovej ocele.

Hluk výstrelu je zložený z viacerých zložiek:

  • Mechanické zvuky pohyblivých častí zbrane.
  • Hluk expandujúcich plynov na ústí hlavne.
  • Hluk letu samotnej strely.

Tlmič je schopný redukovať výhradne druhý prípad, preto je dôležité si uvedomiť, že zvyšné zvuky je možné obmedziť len konštrukciou zbrane a použitého streliva. Zbrane s opakovacou funkciou sú mechanicky tichšie ako zbrane samonabíjacie. Pri väčšine kalibrov má v základných laboráciách strela úsťovú rýchlosť vyššiu ako je rýchlosť zvuku, preto vzniká pred strelou rázová vlna, ktorá vytvára rázový tresk. Tieto zložky tlmič nedokáže ovplyvniť. Je prípustné , že po osadení tlmiča hluku sa mení zámerný bod a tak je potrebné opätovné nastrelenie.

Vyskytujú sa prípady , že výrobca zbrane použil inú toleranciu v závite na ústí zbrane čo môže mať za následok veľmi voľný závit alebo naopak , tak tesný, že nejde naskrutkovať. V oboch prípadoch odporúčame kontaktovať výrobcu a dať si závit vyrobiť na mieru.

Počas streľby treba kontrolovať dotiahnutie tlmiča.

Napíšte Váš názor

Tlmič hluku výstrelu M. Krutý .22 LR / .22 WMR 1/2x28 UNEF

Tlmič hluku výstrelu M. Krutý .22 LR / .22 WMR 1/2x28 UNEF.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6)

QR kód

Menu

Porovnať 0