Glock 19X EU (Coyote), kal. 9x19mm, (47206)

5150

Nový produkt

Glock Inc. predstavuje svoju prvú "Crossover" pištoľ, Glock 19X, ktorá kombinuje najlepšie vlastnosti dvoch najpopulárnejších zbraní Glock. Plná veľkosť rámu a kompaktný záver spojili svoje sily, aby vytvorili ideálnu pištoľ pre všetky podmienky a situácie.

Viac detailov

795,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Značka: Glock

Porovnať

 
Detaily

GLOCK Inc. predstavuje svoji prvú "Crossover" pištoľ, Glock 19X, ktorá kombinuje najlepšie vlastnosti dvoch najpopulárnejších a najdôveryhodnejších zbraní Glock. Plná veľkosť rámu a kompaktný záver spojili svoje sily, aby vytvorili ideálnu pištoľ pre všetky podmienky a všetky situácie. Pištoľ bola vyvinutá pre armádu s využitím skúšobných skúseností spoločnosti Glock s ohľadom na efektívnosť, spoľahlivosť a trvanlivosť. Prostredníctvom dôkladného testovania Glock 19X vyniká nad konkurenciou a má schopnosť fungovať vo všetkých situáciách s maximálnou spoľahlivosťou a presnosťou.

Glock 19X prichádza vo farbe kojot po prvý krát aj s farebným záverom v rovnakej farbe. NPVD náter GLOCK 19X zabraňuje korózii, odoláva chemikáliám a oderu. Medzi ďalšie konštrukčné vlastnosti modelu Glock 19X patrí Glock Marksman Barrel (GMB) s vylepšeným polygonálnym vývrtom a vylepšenou hlavňou korunky pre zvýšenú presnosť, obojstranné násuvné pätky a bez drážok na prsty pre väčšiu všestrannosť, pútko pre poistnú šnúrku. Pištoľ obsahuje štandardný 17ranný zásobník a dva 17 + 2 ranné predĺžené zásobníky spolu s kufríkom vo farbe kojot.

Luminiscenčné mieridlá, obojstranná páka záveru, vypúšťač zásobníka prispôsobiteľný pre praváka a ľaváka.

Prispôsobte si veľkosť pažby:

  • Každý model pištole GLOCK Gen 4 a Gen5 umožňuje užívateľovi meniť obvod rukovätí tak, aby zodpovedal individuálnej veľkosti ruky a dodáva sa s dvoma rozmermi zadných koncoviek v dvoch rôznych tvaroch. Zadné koncovky sa jednoducho menia a upevnia na rám pomocou jedného kolíka, ktorý ponúka nasledujúce možnosti: verzia s krátkym rámom (SF), stredná (M) a veľká (L) verzia. Stredná a veľká verzia môže byť vybraná s alebo bez bobrieho chvosta. Verzia s krátkym rámom (SF) bez backtrapu. Jeho rozmery sú menšie ako predchádzajúce generácie.

Safe Action:

  • Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Namiesto kohútika majú čiastočne prednatiahnutý úderník, ktorý sa stlačením spúšte natiahne úplne. Po vypálení náboja sa po uvoľnení spúšte vráti do pôvodného stavu. Nevýhodou tohto systému je, že pokiaľ zlyhá náboj, nie je možné vystreliť znovu stlačením spúšte.

Súčasťou Safe Action sú tri nezávislé poistky:

  • spúšťová - pri stlačení spúšte sa najprv stláča páčka vyčnievajúca pred spúšť, ktorá bráni neúmyselnému pohybu spúšte,
  • uderníková - kovový odpružený valček, zabraňujúci preniknutiu úderníku k zápalke, kým nie je stlačená spúšť,
  • pádová - úderník je pridržovaný na mieste, dokiaľ nie je spúšť plne stlačená.

Glocky nemajú vonkajšiu (manuálnu) poistku. 

  

Parametre:

Kaliber

9x19

Systém

Safe action

Kapacita zásobníka

17

Dĺžka hlavne (mm)

102

Hmotnosť (g)

704

Hmotnosť v nabitom stave (g) 890
Odpor spúšte (N)

26

Rozmery (D/V/Š) (mm)

189/139/33

Dĺžka záveru (mm)

174

Šírka záveru (mm)

25,5

Zámerná dĺžka (mm)

152

Napíšte Váš názor

Glock 19X EU (Coyote), kal. 9x19mm, (47206)

Glock Inc. predstavuje svoju prvú "Crossover" pištoľ, Glock 19X, ktorá kombinuje najlepšie vlastnosti dvoch najpopulárnejších zbraní Glock. Plná veľkosť rámu a kompaktný záver spojili svoje sily, aby vytvorili ideálnu pištoľ pre všetky podmienky a situácie.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (17)

QR kód

Menu

Porovnať 0