Novinka

Sabatti Rover Hunter, kal. .30-06 Sprg.

Nový produkt

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii , vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover.

Viac detailov

790,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Značka: Sabatti

Porovnať

 
Detaily

Sabatti Rover Hunter

  • Precízna talianska kvalita
  • 300 ročná tradícia vo výrobe zbraní
  • Presná, robustná a spoľahlivá
  • Odolná hlaveň kovaná za studena
  • Nadčasový dizajn s nastaviteľnou lícnicou
  • Odnímateľný zásobník 3 + 1
  • 16 mm hlaveň so závitom
  • Integrovaná montáž picantiny
  • Odolná polymérová pažba s ergonómiou
  • Veľmi dobrý pomer cena a výkonu

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii, vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover. Nový model Sabatti Rover má vylepšený dizajn, vyrobený z pevného bloku z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny 7075, ktorá je presne opracovaná. Na to, aby sa minimalizovali výrobné tolerancie je následne zliatina tvrdo eloxovaná. Tým je zabezpečená maximálna odolnosť voči oderu a korózii, vysoká tvrdosť a taktiež tepelná odolnosť. Zbraň je dodávaná s integrovanou lištou Picatinny umožňujúcou montáž puškohľadov alebo iných zameriavacích zariadení. Hlaveň Sabatti Rover je CNC opracovaná z oceľových zväzkov. Kvalita novej série Sabatti Rover z nej robí jednu z najlepších zbraní dostupných v súčasnosti na trhu. Hlaveň kovaná za studena využíva tradičnú technológiu najvyššej kvality z výrobných procesov, ktoré sú známe vďaka svojej presnosti.

Hlaveň Sabatti Rover Hunter má priemer 16 mm (5/8”) má matnú čiernu povrchovú úpravu a oceľovú maticu na ochranu závitu. Toto umožňuje užívateľovi namontovať rôzne druhy voliteľných úsťových bŕzd alebo tlmičov. Guľovnica Sabatti Rover Hunter je dodávaná s polymérovou pažbou, ktorá kombinuje klasický štýl a ľahkosť s vylepšenou ergonómiou a končí mäkkou podložkou, ktorá pomáha skrotiť spätný ráz ťažších kalibrov. Pažba je dodávaná s odnímateľnou lícnicou a podložkou na nastavenie dĺžky. V predlaktí je zapustená viacúčelová oceľová platňa, ktorá umožňuje montáž koľajníc, dvojnožiek a ďalšieho príslušenstva.

"Guľovnica Rover Hunter Classic ponúka presnosť, robustnosť a spoľahlivosť tradície Sabatti a viac ako 300 rokov talianskych skúseností."

Technické parametre:

 

Model Sabatti Rover Hunter
Kalibre .30-06 Sprg.
Puzdro záveru hliníková zliatina 7075
Pažba polymérová
Dĺžka hlavne 56 cm
Priemer hlavne 16 mm
Celková dĺžka 102 cm
Hmotnosť 3,1 kg
Kapacita zásobníka 3 + 1
Odpor spúšte 1,2 kg
Poistka manuálna, 2 polohy

 

 

 

Napíšte Váš názor

Sabatti Rover Hunter, kal. .30-06 Sprg.

Guľovnica Sabatti Rover Hunter pokračuje vo vysokej kvalite, tradícii , vysokej presnosti a desaťročiach skúseností svetovo oceňovaného dizajnu Sabatti Rover.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (2)

QR kód

Menu

Porovnať 0