Walther P22 Knife

3418

Nový produkt

Nerezová matná čepeľ vyrobená z ocele 440C SS typu SPEARPOINT, čo znamená, že čepeľ je symetrická v chrbtovej aj reznej časti a je v podstate v tvare dýky.

Viac detailov

28,50 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Značka: Walther

Porovnať

 
Detaily

Nerezová matná čepeľ vyrobená z ocele 440C SS typu SPEAR POINT, čo znamená, že čepeľ je symetrická v chrbtovej aj reznej časti a je v podstate v tvare dýky. Chrbát čepele v zadnej časti je zúbkovaná pre lepšie a istejšie usadenie palca. Čierna rúčka z materiálu G10 -  je to sklolaminát na báze laminátu. Vrstvy tkaniny skleneného vlákna sú namočené v živici a pod vysokým tlakom sa pečú. Výsledný materiál je veľmi tvrdý, ľahký a pevný používaný hlavne na výrobu taktických doplnkov. Rúčka je ešte povrchovo úpravená gumovým povlakom čo má za následok absolútne dokonalý protišmykový povrch. Gravírovanie a ergonomické vybratie zo spodu rúčky pre uloženie ukazováka a prsteníka zabezpečuje pevnejší úchop noža. Poistka proti zavretiu LINER LOCK. Tento poistný blokovací mechanizmus je zabudovaný v rukoväti. Pri otvorení noža dôjde k napnutiu kovového pružného listu, ktorý je vložený v rukoväti a zablokuje čepeľ. Tým je čepeľ zablokovaná a nemôže dôjsť k samozavretiu a prípadnému poraneniu. Posunutím listu palcom do strany dôjde k uvoľneniu čepele a možnosti zavretia noža. Pevné nylonové púzdro vyrobené na mieru pre tento nôž je opatrené okom na opasok 6cm širokým a vrchným uzáverom na patentný gombík. Celkovo nádhernému dizajnu pridáva aj gumová 3D nášivka na prednej strane púzdra s logom WALTHER. A navyše je všetko v krásnom darčekovom balení.

Katalógové číslo 5.0759
Dĺžka čepele (mm) 76
Typ čepele Spearpoint
Celková dĺžka (mm) 182
Materiál čepele 440 C
Rukoväť G10
Hmotnosť (g) 110
Poistka LINER LOCK
Púzdro áno

Napíšte Váš názor

Walther P22 Knife

Nerezová matná čepeľ vyrobená z ocele 440C SS typu SPEARPOINT, čo znamená, že čepeľ je symetrická v chrbtovej aj reznej časti a je v podstate v tvare dýky.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6)

QR kód

Naposledy navštívené

Menu

Porovnať 0