Victorinox 5.6003.12 kuchynský nôž

3443

Nový produkt

Kvalitný vykosťovací kuchársky nôž. Dľžka čepele 12cm.  Rukoväť Fibrox.

Viac detailov

22,40 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Značka: Victorinox

Porovnať

 
Detaily

Kvalitný vykosťovací kuchársky nôž. Dľžka čepele 12cm.  Rukoväť Fibrox. Extrémna ostrosť a prvotriedna kvalita čepele nožov VICTORINOX.



VICTORINOX FIBROX

Rukoväte z plastickej hmoty majú čosi do seba. Technici firmy VICTORINOX mali pri vývoji rukovätí svojich nožov na pamäti príslovie "nie je na svete človek, ktorý by sa zavďačil všetkým ľuďom". Chýbajúca odolnosť proti šmýkaniu umelohmotných rukovätí kuchynských a mäsiarskych nožov bola vždy jedným z prvých nedostatkov, proti ktorým mali námietky nielen mäsiari, ale aj úrady bezpečnosti práce a presne tu sa firme VICTORINOX podaril doslova priekopnícky čin. Pod dlhšej dobe skúšok na jatkách a v mäsiarstvach bol vyvinutý (a označený ako optimálny) nový typ rukoväte z plastickej hmoty s názvom FIBROX; u ktorej sa vďaka vláknitej štruktúry povrchu dosiahla vynikajúca bezpečnosť pri uchopení noža mokrou i mastnou rukou.

Druhou, nemenej ťažkou úlohou, bol problém ergonomický, pretože nôž musí mäsiarovi pohodlne "sedieť" v ruke aj po niekoľkohodinovej práci. Únava prstov a kĺbov ruky bývala predtým častou príčinou úrazov a tým sa muselo zabrániť. A tak bola FIBROX - rukoväť vyvinutá a zdokonalená aj podľa najnovších ergonomických poznatkov. Po dôkladných skúškach sa aj tu našlo optimálne riešenie.

Je samozrejmé, že nože VICTORINOX - FIBROX majú schopnosť uchovať si dlhodobo ostrie pri minimálnom nebezpečenstve jeho vylomenia a to vďaka prvotriednej kvalite ocele a jej tvrdosti.

Ďalší dôležitý faktor, na ktorý sa nesmelo zabudnúť, bola možnosť sterilizácie noža. Všetci odborníci, ktorý pôsobia v mäsiarskej branži, vedia, že úrady bezpečnosti a hygieny práce tejto vlastnosti nožov venujú mimoriadne veľkú pozornosť. Všetky nože FIBROX možno sterilizovať pri teplote 150 oC bez nebezpečia poškodenia rukovätí.

FIBROX - to je chránené označenie pre originálnu bezpečnú rukoväť nožov VICTORINOX z polyamidu s príjemným protišmykovým vláknitým povrchom. Skrátka, nôž od odborníkov pre odborníkov !

Napíšte Váš názor

Victorinox 5.6003.12 kuchynský nôž

Kvalitný vykosťovací kuchársky nôž. Dľžka čepele 12cm.  Rukoväť Fibrox.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Príslušenstvo

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)

QR kód

Menu

Porovnať 0