Olej na zbrane Ballistol VarioFlex 350ml

4478

Nový produkt

Ballistol - ohľaduplný k pokožke a nezaťažujúci životné prostredie. Zbrane: Chráni pred koróziou,maže a čistí.Odstraňuje zvyšky strelného prachu a usadeniny olova,medi a tombaku.

Viac detailov

14,90 €s DPH

2 ks.
Na sklade

- +

Značka: Ballistol

Porovnať

 
Detaily

Ballistol - ohľaduplný k pokožke a nezaťažujúci životné prostredie. Zbrane: Chráni pred koróziou,maže a čistí.Odstraňuje zvyšky strelného prachu a usadeniny olova,medi a tombaku.Nezoživičnatie,preniká do najmenších štrbín,rozpúšťa staré nečistoty a živice z nevhodných olejov. Čistí,ošetruje a konzervuje všetky časti zbrane vrátane drevenej pažby a koženého remeňa. Autá a bicykle:Čistí a udržiava hlinikové a chrómové časti,gumu a syntetické materiály.Ideálny pre údržbu interiéru.Umožňuje ľahký chod zámkov a pántov. Zabraňuje zamŕzaniu zámkov a primŕzaniu gumy. Veľmi vodný pre bicykle a motocykle. Čistí reťaze,odtraňuje asfaltové fľaky,maže bovdeny. Koža: Tvrdú a suchú kožu robí mäkkou a elastickou,chráni pred vodou a plesnivením. Impregnuje,dezinfikuje a dodáva koži jemný lesk.Perfektný na nábytok,obuv,konské postroje,letecké bundy,motorkársku koženú výstroj,atď. Nevhodný na semiš. Svetlá koža môže stmavnúť. Domácnosť:Proti drhnúcim zámkom a škrípajúcim pántom.Čistí a chráni hliník,ušľachtilú oceľ,cín,drevo a plasty. Konzervuje,dezinfikuje a poskytuje dlhotrvajúcu ochranu proti korózii. Regeneruje prírodné drevo a dodáva mu jemný lesk. Odstrańuje škvrny po vode. Záhrada: Šetrný k prírode.Na údržbu záhradného náradia,kosačiek,nožníc,hadicových navijákov a pod. Je biologický úplne rozložiteľný a nepoškodzuje životné prostredie. Priemysel a remeslá: Na údržbu strojov a všetkých druhov zariadení vrátane použitia v potravinárskom priemysle. Pre náradie,prístroje a presné váhy.Nie je ĺahko prchavý. Pre citlivé povrchy:neutralizuje dotyk holými rukami,chráni leštené povrchy a predchádza korózii. Pôsobí dezinfekčne a chráni ruky pri práci. Zvieratá: Pôsobí dezinfekčne.Ideálny pre starostlivosť o srsť a labky psov a na čistenie ušníc.Vhodný na hrivu,chvost a kopytá koní.Vhodný aj pre vtáky.

Nevystavujte teplote nad 50°C.

Ballistol spĺňa prísne normy armády NATO,katalógové číslo C4878.

Obsah:350ml

Výrobok má neobmedzenú životnosť.

V ponuke je aj balenie v kanistroch 5 a 10 litrov,kanister.

Napíšte Váš názor

Olej na zbrane Ballistol VarioFlex 350ml

Ballistol - ohľaduplný k pokožke a nezaťažujúci životné prostredie. Zbrane: Chráni pred koróziou,maže a čistí.Odstraňuje zvyšky strelného prachu a usadeniny olova,medi a tombaku.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)

QR kód

Menu

Porovnať 0