Swarovski dS Gen. II 5-25x52 P SR

Nový produkt

Swarovski dS Gen. II je puškohľad, ktorý automaticky zobrazuje správny zámerný bod a zohľadňuje vzdialenosť, tlak vzduchu, teplotu a uhol.

Viac detailov

4 490,00 €s DPH

1 ks.
Na sklade

- +

Porovnať

 
Detaily

Všestranný puškový ďalekohľad, ktorý sa výborne osvedčí pri nadhánke a posliedke.

VLASTNOSTI dS:
  • Začnite používať chytré digitálne technológie

1. Swarovski optik prináša digitálnu inteligenciu - Prehľadový displej puškohľadu dS zobrazuje kľúčové údaje merania v reálnom čase do zorného poľa lovca bez akýchkoľvek rušivých prvkov.

2. Automatický zámerný bod - Ešte nikdy nebolo jednoduchšie sústrediť sa na kľúčové prvky lovu. Puškohľad dS automaticky zobrazuje správny zámerný bod a zohľadňuje vzdialenosť, tlak vzduchu teplotu a uhol.

3. Individuálne prispôsobiteľné - Pomocou svojho chytrého telefónu môžete puškohľad dS presne prispôsobiť svojim osobným balistickým údajom. Taktiež si môžete prispôsobiť prehľadový displej.

  • Vynikajúce optické vybavenie. Overené optické vybavenie ponúka 5 násobný zoom, založený na štandardoch spoločnosti Swarovski Optik ktorý je možný pri love použiť spoločne s elektronickým vybavením alebo bez neho.
  • Štíhly tvar. Skutočná veľkosť sa skrýva vo vnútri puškohľadu. Puškohľad dS predstavuje kombináciu digitálnej inteligencie a atraktívneho vzhľadu.
  • Správny zámerný bod. Jednoducho stisnutím tlačítka odmeriate presnú vzdialenosť. Okamžite sa automaticky zobrazí presný zámerný bod, ktorý zohľadňuje nastavenie zväčšenia, tlak vzduchu, teplotu aj uhol. Už nemusíte pred streľbou vykonávať ručné nastavenia puškohľadu.
  • Jednoduché používanie. "Inteligentný puškohľad" označuje že je použitie puškohľadu extrémne jednoduché. Vďaka rozhraniu Bluetooth môžete pomocou aplikácie jednoducho preniesť balistické údaje.
  • Prehľadový displej. Prehľadový displej s vysokým rozlíšením vám jasne poskytne všetky relevantné údaje týkajúce sa lovu, v reálnom čase a bez akýchkoľvek rušivých prvkov.
  • dS D ako Digitálny. Spoločnosť Swarovski Optik po prvý krát spojia optické vlastnosti analógového puškohľadu s s kľúčovými výhodami digitálneho puškohľadu.
  • Zastavovací efekt. Puškohľad automaticky zobrazuje energiu prenesenú do cieľa pri zásahu na odmeranú vzdialenosť ( v jouloch). Obrázok na displeji možno zapnúť alebo vypnúť pomocou aplikácie.
  • Vzdialenosť. Kľúčová výhoda: Puškohľad dS presne meria vzdialenosť, ktorú možno v aplikácii nastaviť na metre alebo yardy.
  • Rýchlosť vetra. Pomocou aplikácie v inteligentnom telefóne si môžete vybrať medzi dvoma rýchlosťami vetra a medzi metrickými alebo imperiálnymi jednotkami.
  • Správny zameriavací bod a značka výškovej korekcie. Jednoducho stlačením tlačítka odmeriate presnú vzdialenosť. Okamžite sa automaticky zobrazí presný zámerný bod, ktorý zohľadňuje nastavenie zväčšenia, tlak vzduchu, teplotu aj uhol. Intervaly značiek výškovej korekcie sú vypočítané na základe vzdialenosti a balistických údajov zbrane. Značky výškovej korekcie je možné samostatne vybrať pomocou aplikácie.
  • Osobné balistické údaje. Na puškohľade už nemusíte robiť žiadne ručné úpravy nastavenia. K výpočtu zameriavacieho bodu budú použité osobné balistické údaje pre danú kombináciu zbrane a streliva, ktoré sú určené pre priebeh nastreľovania. Osobné údaje môžete zadať pomocou aplikácie pre telefóny. Výsledok predstavujúci vypočítanú balistickú krivku bude prenesený priamo do puškohľadu dS.
  • Osobné nastavenie. Použitie metrov alebo yardov, nastavenie bočného vetra pre značky výškovej korekcie (dostupné možnosti sú 3/6 m/s alebo 5/10 m/s vždy od 90°), dĺžka zobrazenia 40, 60 alebo 80 sekúnd, alebo malé, stredné alebo veľké zobrazenie bodu a šírky zdvihu. Všetky tieto nastavenia môžete konfigurovať podľa osobnej preferencie a požiadaviek prostredníctvom aplikácie.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Model Swarovski dS 5-25x52 P
Zväčšenie (x) 5 - 25
Efektívny priemer šošoviek objektívu (mm) 48 - 52
Priemer výstupnej pupily (mm) 9,6 - 2,1
Vzdialenosť výstupnej pupily (mm) (vzdialenosť očí) 95
Zorné pole (m/100 m) 7,3 - 1,5
Zorné pole (stupne) 4,2 - 0,84
Zorné pole oka (stupne) 21,5
Dioptrická korekcia (dpt) -3 až +2
Priepustnosť svetla (%) 83
Stmievací faktor (ISO 14132-1) 14,1 - 36,0
Korekcia bodu dopadu kliknutím (mm/100m) 7
Maximálny rozsah nastavenia výškovej/stranovej korekcie (m/100m) 1,2/0,7
Korekcia paralaxy (m) 50 - ∞
Závit filtra objektívu M 63x0,75
Dĺžka (mm) 403
Hmotnosť (g) 1115
Priemer stredového tubusu (mm) 40
Zámerné osnovy 4A-I
Výškové nastavenie displeja hore/dole pri 25x zväčšení (m/100m) 0,13 / 0,47
Bočné nastavenie displeja vpravo/vľavo pri 25x zväčšení (m/100m) 0,22 / 0,22
Displej LCoS, monochromatické
Dĺžka zobrazenia (s) (aplikácia dS Configurator) 40 / 60 / 80
Upozornenie časového limitu dispeja (s) 10
Úrovne jasu displeja 64
Dĺžka zobrazenia osvetlenej zámernej osnovy (s) (aplikácia dS Configurator) 40 / 60 / 80
Rozsah merania (m) 30 - 1375
Presnosť merania (m) +/- 1
Doba merania (s) ≤ 0,7
Meraný uhol (stupne) +/- 60
Max. korekcia zámerného bodu (m) 1024
Laser Trieda 1 EN/FDA
Konverzia yd/m (aplikácia dS Configurator) Yard / meter
Batéria CR123
Upozornenie batérie (pri 23 °C) Pribl. 100x
Doba prevádzky 500x
Rozšírenie programu (aplikácia) Aplikácia dS Configurator
Operačný systém

iOS od verzie 8.1

Android od verzie 4.4 KitKat

Rozhranie Bluetooth®
Min. rozsah rozhrania (m) 2
Prevádzková teplota: elektronika -10 °C/+55°C • Teplota skladovania: -30°C/+70°C • Tesnosť pri ponorení: Hĺbka vody 4 m (plnený inertným plynom)

Napíšte Váš názor

Swarovski dS Gen. II 5-25x52 P SR

Swarovski dS Gen. II je puškohľad, ktorý automaticky zobrazuje správny zámerný bod a zohľadňuje vzdialenosť, tlak vzduchu, teplotu a uhol.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Príslušenstvo

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (18)

QR kód

Menu

Porovnať 0